Kotisivut yritykselle.

WordPress verkkosivut alk. 995€

Edulliset WordPress
kotisivut yritykselle

Edulliset WordPress kotisivut yritykselle, yhdistykselle tai hankkeelle freelancer graafikolta. Erotu eduksesi selkeällä, tyylikkäällä ja hakukoneystävällisellä nettisivulla, joka taipuu responsiivisesti eri päätelaitteisiin. Verkkosivuprojektin yhteydessä voimme ehostaa myös yrityksenne logon sekä painotuotteet.

Kotisivut Yritykselle - Vantaa, Helsinki, Espoo

Miksi valita WordPress verkkosivut?

 • Helppokäyttöisyys
  WordPress ei vaadi aiempaa käyttökokemusta. Tekstiä on helppo editoida ja muokata.
 • Laajennettavuus
  WordPressiin
  on kehitetty lukuisia lisäosia, joiden avulla sivustolle saadaan erilaisia toimintoja gallerioista verkkokauppoihin
 • Kuukausimaksuton
  WordPress on ilmainen. Meillä maksat vain suunnittelusta ja sivuston toteutuksesta. Tarvittaessa voit tilata meiltä myös jatkokehitystä tai sivuston päityksiä.
 • Jatkuvassa kehityksessä
  Wordpress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti. Suosionsa vuoksi internetissä on laajasti myös ohjeistusta sen käytöstä.

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

 • Verkkosivut antavat ensivaikutelman yrityksestä:
  luo positiivinen ja vakuuttava kuva
 • Asiakkaat etsivät tietoa verkosta:
  nettisivut kertovat mitä palveluita ja tuotteita yritys tarjoaa
 • Yritystä on helppo lähestyä verkkosivujen kautta:
  kynnys yhteydenottoon on matala
 • Yritys on tavoiteltavissa juuri silloin kun asiakas haluaa:
  24/7 myynti ja asiakaspalvelu

WordPress kotisivujen hinta
– paljonko nettisivut maksavat?

Kotisivupakettimme ovat suuntaa-antavia hintaesimerkkejä, joita voidaan muokata yrityksenne tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Käyntikorttisivusto
995€
 • Yhden sivun sivusto
 • noin. 3-6 osiota
 • Parallax scrollaus tekniikka
 • Ominaisuudet kuten peruspaketissa
Laajempi kokonaisuus
Kysy projektikohtainen tarjous
 • Haluttu sivumäärä
 • Ajankohtaista osio / blogi
 • Extra liitännät
 • Käännökset
 • Chatti
 • Ajanvaraus

Nettisivujen hinta riippuu sivuston koosta ja halutuista toiminnoista. Mikäli budjetti ei heti riitä kaikkiin haluttuihin toimintoihin, voidaan ne lisätä myöhemmin. WordPress sivuja on helppo kehittää eteenpäin lisäosien avulla.

Www-sivuihin kannattaa panostaa ja valita ammattilainen tekemään toteutus. Freelancer suunnittelijana pystyn tarjoamaan edulliset kotisivut yritykselle laadusta tinkimättä! Takanamme on yli 10 vuoden kokemus alalta. Teemme laadukkaat kotisivut niin yrityksille, organisaatioille kuin hankkeille ympäri Suomen: Espoo, Vantaa, Helsinki, Hyvinkää, Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Oulu jne.

Ota yhteys ja kerro tarkemmin sivustoprojektistasi. Räätäloidään budjetillenne sopiva WordPress verkkosivupaketti! Tarvittaessa voimme sopia maksun hoidosta joustavasti myös useammassa erässä.

Edulliset kotisivut yritykselle

Hyvien kotisivujen ominaisuuksia

Wordpress kotisivut

Miten sivustoprojekti etenee?

Kartoitus

Tutustumme liiketoimintaanne ja käymme läpi uuden verkkosivuston tavoitteet ja toiminnallisuudet. Suunnittelemme sivustolle toimivan ja selkeän rakenteen, jotta palvelunne tulisivat hyvin esille ja yhteydenotto olisi helppoa.

Suunnittelu

Suunnittelemme yksilölliset verkkosivut toiveidesi mukaan tavalla, joka nostaa tuotteesi ja palvelusi parhaiten esille. Suunnittelun lähtökohtana on luoda selkeitä kokonaisuuksia, jotka houkuttelevat kävijät yhteydenottoon.

Toteutus

Verkkosivut toteutetaan WordPress julkaisujärjestelmällä, uusinta teknologiaa hyödyntäen. Pyrimme siihen, että sivusto palvelee ja tukee yritystänne ja asiakkaitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotisivut eläinlääkärille
Responsiiviset kotisivut

Verkkosivujen jatkokehitys

Sisällön muokkaus

Koulutamme teidät sivuston omatoimiseen editointiin, puhelimitse tai verkon välityksellä (tarvittaessa tapaamme). Kysyä saa ja jatko-ohjeistusta annetaan tarvittaessa myöhemminkin.

Wordpress päivitykset

Wordpress, teema ja liitännäiset olisi hyvä päivittää uusimpaan versioon jokusen kerran vuodessa. Näin sivuston tietoturva paranee ja käytössä on aina uusimmat versiot. Tarjoamme päivityksiä asiakkaillemme tarpeen mukaan.

Sivuston laajennus

Jatkokehitämme mielellämme toteuttamiamme sivustoja. Sivustoa voidaan laajentaa ja muokata tarpeen mukaan. Meiltä onnistuu liitännäisten lisääminen, kieliversiot jne. Kysy lisää!

Tehdään teillekin edulliset WordPress kotisivut, laadusta tinkimättä

Haluamme tarjota vain parasta: Selkeät, helppokäyttöiset ja raikkaat WordPress kotisivut, jotka puhuttelevat kohderyhmää, tehostavat myyntiä ja vahvistavat markkinointia.

Laadukas visuaalinen ilme tulee erottamaan yrityksenne kilpailijoiden joukosta. Rakennamme myös sivuston niin, että kävijöiden on helppo edetä sivustolla ja löytää haluamansa sisältö. Myyvät, nykyaikaiset, responsiiviset WordPress kotisivut yritykselle, toteutetaan vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Sivustoja rakentaessa otamme erityisesti huomioon käyttäjäkokemuksen ja hakukoneet.

Valikko