Kotisivut yritykselle

WordPress verkkosivut alk. 995€

Edulliset WordPress
kotisivut yritykselle

Edulliset WordPress kotisivut yritykselle, yhdistykselle tai hankkeelle freelancer graafikolta (toiminimi). Erotu eduksesi selkeällä, tyylikkäällä ja hakukoneystävällisellä nettisivulla, joka taipuu responsiivisesti eri päätelaitteisiin. Sivustoprojektin yhteydessä voimme ehostaa myös yrityksenne logon sekä painotuotteet.

Kotisivut yritykselle, yhdistykselle tai hankkeelle
Kotisivut yhdistykselle

Miksi valita WordPress verkkosivut?

 • Helppokäyttöisyys
  WordPress ei vaadi aiempaa käyttökokemusta. Tekstiä on helppo editoida ja muokata. Opastamme omatoimiseen editointiin ja kysyä voi lisää jatkossakin.
 • Laajennettavuus
  WordPressiin
  on kehitetty lukuisia lisäosia, joiden avulla sivustolle saadaan erilaisia toimintoja kieliversioista verkkokauppoihin.
 • Kuukausimaksuton
  WordPress on ilmainen. Meillä maksat vain suunnittelusta ja sivuston toteutuksesta. Tarvittaessa voit toki tilata meiltä sivuston jatkokehitystä tai ohjelmistopäivitykset.
 • Jatkuvassa kehityksessä
  Wordpress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti. Suosionsa vuoksi internetissä on laajasti myös ohjeistusta sen käytöstä.

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

 • Verkkosivut antavat ensivaikutelman yrityksestä:
  luo positiivinen ja vakuuttava kuva yrityksestäsi
 • Asiakkaat etsivät tietoa verkosta:
  sivusto kertoo mitä palveluita ja tuotteita yritys tarjoaa
 • Yritystä on helppo lähestyä verkkosivujen kautta:
  kynnys yhteydenottoon on matala
 • Yritys on tavoiteltavissa juuri silloin kun asiakas haluaa:
  24/7 myynti ja asiakaspalvelu

WordPress kotisivujen hinta
– paljonko nettisivut maksavat?

Pyrimme tarjoamaan edullisia kotisivukokonaisuuksia. Hintaesimerkkimme ova suuntaa-antavia ja paketti voidaan räätälöidä tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Käyntikorttisivusto
995€
 • Yhden sivun sivusto
 • noin. 3-6 osiota
 • Parallax scrollaus tekniikka
 • Ominaisuudet kuten peruspaketissa
Laajempi kokonaisuus
Kysy projektikohtainen tarjous
 • Haluttu sivumäärä
 • Ajankohtaista osio / blogi
 • Extra liitännät
 • Käännökset
 • Chatti
 • Ajanvaraus
Nettisivut yritykselle

Hyvien kotisivujen ominaisuuksia

www-sivujen vakuuttava ulkoasu:
Verkkosivujen ulkoasu kiinnittää ensimmäisenä kävijän huomion ja luo mielikuvan yrityksestä.  Ulkoasun perusteella kävijä tekee päätöksen sivuston tarkemmasta katselusta.

Sivuston olisi hyvä olla yrityksen näköiset, hohtaa samaa ajatusmaailmaa ja henkeä. Hyvät verkkosivut lisäävät yrityksen uskottavuutta ja mielenkiintoa tuotteita sekä palveluita kohtaan. Visuaalisesti laadukkailla sivuilla erotut kilpailijoistasi ja saat potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan yrityksestäsi helpommin.

Sivuston rakenne:
Sivuston rakenteen tulisi olla selkeä ja yksinkertainen, jotta käyttäjän on helppo siirtyä sivulta toiselle ja löytää haluamansa tuotteet ja palvelut. Rakenteen tulisi olla johdonmukainen ja jokaisen yksittäisen sivun tulisi olla enintään kolmen klikkauksen päässä etusivusta.

Nettisivujen tärkein ominaisuus on laadukas sisältö. Sisältöä kirjoitettaessa tulisi ottaa huomioon niin käyttäjät, kuin hakukoneet. Jos sisältö on huonoa tai sitä ei ole, eivät hakukoneet löydä sivustoasi.

Tekstistä tulisi käydä selkeästi esille, mitä yritys tekee ja mitä palveluita se tarjoaa. Lukemista tulisi helpottaa otsikoilla ja listojen käytöllä. Otsikoissa ja tekstissä tulisi ilmetä sivun avainsanoja/ niitä sanoja, joilla kävijät etsivät palveluitanne verkossa. Hakukoneet suosittelevat 300-500 sanaa /sivu. Ohjeistan mielelläni asiakasta hakukoneystävällisemmän tekstin tuottoon. 

Sivustoa suunnitellessa otamme hakukoneet huomioon mm. sivujen otsikoinnissa, sivujen nimeämisessä, linkkipoluissa, kuvien nimeämisessä sekä metaotsikoissa ja metakuvauksissa. Näissä avainsanan käyttö on erityisessä asemassa hakukoneiden kannalta. Lue lisää tekstin kirjoittamisesta verkkosivuille

Hyviä sivustoja on helppo käyttää. Kävijän ei tulisi tarvita miettiä miten päästä haluttuun paikkaan tai miten jokin osio sivustolla toimii. Eri päätelaitteet eivät estä sivuston käyttöä tai riko rakennetta. Testaamme tekemämme sivustot useilla eri näyttökoilla ja otamme helppokkäyttöisyyden huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Responsiiviset verkkosivut:
Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että verkkosivut skaalautuvat automaattisesti kaikkiin päätelaitteisiin puhelimesta padeihin, läppäreihin, pöytäkoneisiin ja aina suuriin näyttökokoihin.

Toteutamme kaikki verkkosivut automaattisesti responsiivisiksi, ilman lisäkustannuksia. Meille on tärkeää, että sivustonne näyttävät hyvältä laitteesta riippumatta. Ennen julkaisua testaamme sivustoja usealla eri näyttökoolla varmistuaksemme laadukkaasta toiminnasta.

Pidämme huolen myös sivuston latautumisnopeudesta.
Sivuston latautumisen ei tulisi kestää 2 sekuntia kauempaa. Kävijät ovat kärsimättömiä. Mitä kauemmin kestää, sitä harvempi jaksaa odottaa.

Sivuston nopeutta voi mitata useilla mittareilla, jotka ohjeistavat latausnopeuden parantamiseen. Nopeuteen voi vaikuttaa moni asia. Näitä ovat mm. palvelintila, kuvien optimointi (kuvakoon ei tulisi ylittää 500kb), sekä laadukas koodi.

Sivustosta ei ole mitään hyötyä ellei kukaan löydä sitä. Sijoittuminen hakukoneissa on kovaa kilpailua ja vaatii jatkuvaa työtä. Hyvillä kotisivuilla on otettu hakukoneystävällisyys huomioon, jotta sivustolla on hyvät edellytykset kilpailijoihinsa nähden.

Kun sivuston sisältö on riittävän pitkä, uniikki ja tehokas (otsikot ja tekstit), sekä rakenne kunnossa, hakukoneet löytävät sivustosi paremmin.

Asennamme sivustollenne hakukoneystävällisyyden tehostamiseksi sivustolle Yoast SEO liitännän, jolla sivuille saa luotua uniikit meta otsikot ja kuvaukset. Lisäosa ohjeistaa myös, mitä sivustolla tulisi tehdä, jotta hakusana olisi paremmin käytössä.

Olen suorittanut useita kursseja hakukoneoptimoinnista, jotta tekemilläni projekteilla olisi perusoptimointi hyvin kunnossa. Huomioin hakukoneet parhaani mukaan sivustoa rakentaessa. Ohjeistan asiakkaita myös hakukoneystävällisemmän tekstin tuotantoon ja katsomme yhdessä otsikoinnin hakukoneita ajatellen.

Hyvät kotisivut ovat sellaiset, joita voi itsekin editoida ja muokata rikkomatta kokonaisuutta. Sivustolle tulee usein tarve editoida tekstisisältöä, lisätä artikkeleita tai vaihtaa kuvia. Käytön tulisi onnistua kokemattomaltakin tekijältä.

Toteutamme kaikki sivustot avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmällä WordPressillä. WordPressiä on yksinkertaista käyttää, aiempaa kokemusta ei tarvita. WYSIWYG-muokkaimella tekstin lisäys ja editointi onnistuu yhtä helposti kuin Wordin käyttö.

Suosionsa ansiosta WordPressin käytöstä ja kehityksestä löytyy internetistä suuret määrät videoita ja ohjeistusta, mikäli kokee sen tarpeelliseksi.

Opastamme sinut editoimaan tekstiä, kuvia, kuvagallerioita ja lisäämään sivuja. Olemme aina tavoiteltavissa, jos sinulle herää lisäkysymyksiä sivustojen käytöstä.

Maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä WordPress, WP, mahdollistaa kotisivujen rakentamisen kustannustehokkaasti. WordPress on joustava ja helposti räätälöitävissä teemojen avulla. WordPressin laajentaminen ja haluttujen toimintojen lisääminen käy vaivattomasti erilaisten liitännäisten avulla.

WordPress on ollut jatkuvassa kehityksessä ja siitä ilmestyy päivityksiä säännöllisesti.

WordPress kotisivuja on helppo käyttää, ne ovat hakukoneystävällisiä, eikä niistä kerry kuukausimaksuja. Sisällön lisäys/editointi onnistuu aloittelijaltakin. Opastamme sinut editoimaan tekstiä, kuvia, kuvagallerioita ja lisäämään sivuja. Olemme aina tavoiteltavissa, jos sinulle herää lisäkysymyksiä sivustojen käytöstä.

WordPressistä, liitännäisistä ja teemoista ilmestyy jatkuvasti uusia versioita. Säännöllisellä päivittämisellä sivuston tietoturva paranee ja sinulla on aina käytössäsi viimeisimmät ohjelmaversiot.

Sivuston hyvä päivitettävyys tarkoittaa sitä, että päivityksiä on mahdollista suorittaa niin, ettei sivuston ulkoasu muutu tai sivuston toiminta häiriinny. Toki kehitys tuo tullessaan myös muutostarpeita, joille pitää antaa sijaa päivitysten jälkeen. Kaikista sivustolla olevista ohjelmista tulisi olla aina yhteensopivat versiot, jotta ne toimivat moitteettomasti.

WordPress päivitykset sivustolla voi tehdä usein itse tai ne voi hoitaa sivuston tekijä tai verkkohotelli. Ennen päivityksiä olisi tärkeää ottaa varmuuskopio, siltä varalta, että jokin menee pieleen. Varmuuskopioinnin voi tehdä itse useiden verkkohotelleiden hallintapaneelissa.

Google analytics kävijäseuranta on ilmainen työkalu, joka kerää laadukasta dataa sivuston käytöstä. Analytics työkalu kerää tietoa mm. seuraavista:

 • Yleisö: Miltä paikkakunnalta kävijät tulevat, mitä selainta he käyttävät ja ovatko he uusia vai palaavia kävijöitä
 • Sivustolle saapuminen: Tuleeko kävijä orgaanisen haun kautta, Maksetun mainoksen kautta vai suoraan jostain linkistä/ mistä
 • Käyttäytyminen: Analyticsin avulla voidaan nähdä millä sivuilla kävijä on vieraillut ja miten kauan hän on kullakin sivulla viipynyt
 • Konversiot: Mikäli sivustolle on asetettu tavoitteiden täyttymisiä/ konversioita, voidaan analyticsin avulla mitata niiden onnistumista. konversioksi voidaan asettaa esimerkiksi yhteydenotto tai tuotteen tilaus
Kotisivut - Vantaa
Kotisivut yritykselle - Uusimaa

Verkkosivujen jatkokehitys

Sisällön muokkaus

Koulutamme teidät sivuston omatoimiseen editointiin, puhelimitse tai verkon välityksellä (tarvittaessa tapaamme). Kysyä saa ja jatko-ohjeistusta annetaan tarvittaessa myöhemminkin.

Wordpress päivitykset

Wordpress, teema ja liitännäiset olisi hyvä päivittää uusimpaan versioon jokusen kerran vuodessa. Näin sivuston tietoturva paranee ja käytössä on aina uusimmat versiot. Tarjoamme päivityksiä asiakkaillemme tarpeen mukaan.

Sivuston laajennus

Jatkokehitämme mielellämme toteuttamiamme sivustoja. Sivustoa voidaan laajentaa ja muokata tarpeen mukaan. Meiltä onnistuu liitännäisten lisääminen, kieliversiot jne. Kysy lisää!

Nettisivut moneen tarkoitukseen

Kotisivut yhdistykselle

Kotisivut yhdistykselle

Hyvin jäsennellyt ja selkeät kotisivut yhdistykselle huomioiden yhdistyksen tarpeet ja sivuston käyttötarkoitus. WordPress pohjaisia kotisivuja on helppo käyttää, editoida ja jatkokehittää. Yhdistyksen verkkosivut luovat luotettavan kuvan yhdistyksestä ja jäsenten on helppo tarkistaa sivustolta ajantasainen tieto.

Yhdistyksen verkkosivuissa huomioidaan erityisesti saavutettavuus ja sivujen omatoiminen editointi jäsenten toimesta. Sivustolle on mahdollista tehdä myös jäsenalue.

 • Luo luotettava kuva yhdistyksestä
 • Tiedota jäseniä: Ajankohtaiset asiat, tapahtumat jne.
 • Hanki uusia jäseniä
 • Esittele yhdistys: toiminnan, jäsenedut, hallitus, tapahtumat
Verkkosivut hankkeelle

Verkkosivut hankkeelle

Selkeät, helposti lähestyttävät WordPress verkkosivut hankkeelle.

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus saavutus huomioiden. Meiltä myös hankkeen visuaalinen ilme: värit, fontit, grafiikat sekä painotuotteet ja Powerpoint esitykset.

 • Informoi hankkeesta ja sen tavoitteista
 • Tiedota hankkeen tapahtumista, koulutuksista ja edistymisestä

Edulliset WordPress kotisivut, laadusta tinkimättä

Haluamme tarjota vain parasta yrityksellesi: Selkeät, helppokäyttöiset ja raikkaat WordPress verkkosivut, jotka puhuttelevat kohderyhmää, tehostavat myyntiä ja vahvistavat markkinointia.

Laadukas visuaalinen ilme tulee erottamaan yrityksenne kilpailijoiden joukosta. Rakennamme myös sivuston niin, että kävijöiden on helppo edetä sivustolla ja löytää haluamansa sisältö. Myyvät, nykyaikaiset, responsiiviset WordPress kotisivut yritykselle, toteutetaan vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Sivustoja rakentaessa otamme erityisesti huomioon käyttäjäkokemuksen ja hakukoneet.

WordPress kotisivut yritykselle, yhdistykselle tai hankkeelle edullisesti nopealla aikataululla. Kysy tarjous tyylikkäille verkkosivuille!