Wordpress Verkkosivut yritykselle

WordPress verkkosivut teidänkin yritykselle! Tyylikkäät verkkosivut ovat yrityksen voimakkain käyntikortti. Selkeillä, tehokkailla sivustoilla erotut kilpailijoista ja jäät paremmin asiakkaiden mieleen. Verkkosivuprojektin yhteydessä voimme ehostaa myös yrityksenne logon ja painotuotteet.

Laadukas ulkoasu

Wordpress verkkosivut suunnitellaan tyylikkääksi, käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi, joka vastaa yrityksen ilmettä ja asiakkaan toiveita.

Sisällön hallinta

Asiakkaan on helppo itse päivittää sivuston sisältöä, niin tekstejä kuin kuvia, antamiemme ohjeiden mukaan.

Responsiivisuus

Pidämme huolen siitä, että sivustot taittuvat yhtä hyvin kaikille päätelaitteille desktopista mobiiliin.

Kävijäseuranta

Asennamme sivustolle Google Analytics kävijäseurannan, jolloin asiakkaan on helppo tarkkailla keitä sivustolla vierailee

Lomakkeet

Toteutamme pienet ja suuremmatkin yhteydenottolomakkeet, jotta asiakkaiden olisi helppo tavoittaa teidät.

Kuvagalleriat

Sivustolle voidaan asentaa useita kuvagallerioita ja kuva slidereita. Kuvien lisääminen onnistuu helposti myös asiakkaan toimesta.

Kieliversiot

Sivustot on mahdollista toteuttaa kaikilla haluamillanne lisä kielillä, vaikka englanniksi ja ruotsiksi.

Tuki

Ohjeistamme sinut alkuun, mutta jos sinulla herää lisäkysymyksiä sivuston käytöstä myöhemmin, vastaamme mielellämme.

Työnäytteet

Huolella suunniteltuja, taidolla valmistettuja responsiivisia WordPress verkkosivuja freelancer suunnittelijalta. Lähtökohtana aina selkeys, helppokäyttöisyys ja laadukkuus.

Varaosaparatiisi

Varaosaparatiisi

Timbernet: Nettisivut

Timbernet

Kotisivut: Lämmitysjärjestelmät

Energiatalo Järvi

Liidimasiina sivusto

liidimasiina

Rekrytointisivusto

Canvas – henkilöstöratkaisut

Ouro Solutions sivusto

Ouro Solutions

Wordpress verkkosivupakettimme

Sivupakettimme ovat suuntaa-antavia hintaesimerkkejä, joita voidaan muokata yrityksenne tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Käyntikorttisivusto
995€
 • Yhden sivun sivusto
 • noin. 3-6 osiota
 • Parallax scrollaus tekniikka
 • Ominaisuudet kuten peruspaketissa
Laajempi kokonaisuus
Kysy projektikohtainen tarjous
 • Haluttu sivumäärä
 • Ajankohtaista osio / blogi
 • Extra liitännät
 • Käännökset

Verkkosivuprojektin kulku

Kartoitus

Tutustumme liiketoimintaanne ja käymme läpi uuden verkkosivuston tavoitteet ja toiminnallisuudet. Suunnittelemme sivustolle toimivan ja selkeän rakenteen, jotta palvelunne tulisivat hyvin esille ja yhteydenotto olisi helppoa.

Suunnittelu

Suunnittelemme yksilölliset verkkosivut toiveidesi mukaan tavalla, joka nostaa tuotteesi ja palvelusi parhaiten esille. Suunnittelun lähtökohtana on luoda selkeitä kokonaisuuksia, jotka houkuttelevat kävijät yhteydenottoon.

Toteutus

Verkkosivut toteutetaan WordPress julkaisujärjestelmällä, uusinta teknologiaa hyödyntäen. Pyrimme siihen, että sivusto palvelee ja tukee yritystänne ja asiakkaitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Parasta laatua

Haluamme tarjota vain parasta. Teemme yrityksellenne selkeät, helppokäyttöiset ja raikkaat nettisivut, jotka puhuttelevat kohderyhmää, tehostavat myyntiä ja vahvistavat markkinointia.

Laadukas visuaalinen ilme tulee erottamaan yrityksesi kilpailijoiden joukosta. Rakennamme myös sivuston niin, että kävijöiden on helppo edetä sivulla ja löytää haluamansa sisältö. Nykyaikaiset, mobiiliystävälliset WordPress verkkosivut, toteutetaan vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Meiltä onnistuu räätälöidyt verkkosivut käyntikorttisivustosta suurempiin paketteihin.

Sivustoja rakentaessa otamme erityisesti huomioon käyttäjäkokemuksen ja hakukoneet. Kaikki sivustomme toteutetaan responsiiviseksi, eli ne taittuvat hyvin kaikkiin päätelaitteisiin.

Miksi valita WordPress verkkosivut?

 • Helppokäyttöisyys
  WordPress ei vaadi aiempaa käyttökokemusta. Tekstiä on helppo editoida ja muokata.
 • Laajennettavuus
  WordPressiin on kehitetty lukuisia lisäosia, joiden avulla sivustolle saadaan erilaisia toimintoja gallerioista verkkokauppoihin
 • Kuukausimaksuton
  WordPress on ilmainnen. Meillä maksat vain suunnittelusta ja sivuston toteutuksesta. Tarvittaessa voit tilata kauttamme myös jatkokehitystä/ sivuston päivitystä.
 • Jatkuvassa kehityksessä
  Wordpress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti. Suosionsa vuoksi internetissä on laajasti myös ohjeistusta sen käytöstä.

Kysy tarjous WordPress verkkosivuille

Kerro lisää projektistasi. Muokataan juuri teille sopiva sivustokokonaisuus.

Valikko