Wordpress Verkkosivut

Tyylikkäät verkkosivut ovat yrityksen voimakkain käyntikortti. Selkeillä, tehokkailla sivustoilla erotut kilpailijoista ja jäät paremmin asiakkaiden mieleen.

Laadukas ulkoasu

Kotisivuista suunnitellaan tyylikäs, käyttäjäystävällinen kokonaisuus, joka vastaa yrityksen ilmettä ja asiakkaan toiveita.

Sisällön hallinta

Asiakkaan on helppo itse päivittää sivuston sisältöä, niin tekstejä kuin kuvia, antamiemme ohjeiden mukaan.

Responsiivisuus

Pidämme huolen siitä, että sivustot taittuvat yhtä hyvin kaikille päätelaitteille desktopista mobiiliin.

Kävijäseuranta

Asennamme sivustolle Google Analytics kävijäseurannan, jolloin asiakkaan on helppo tarkkailla keitä sivustolla vierailee

Lomakkeet

Toteutamme pienet ja suuremmatkin yhteydenottolomakkeet, jotta asiakkaiden olisi helppo tavoittaa teidät.

Kuvagalleriat

Sivustolle voidaan asentaa useita kuvagallerioita ja kuva slidereita. Kuvien lisääminen onnistuu helposti myös asiakkaan toimesta.

Kieliversiot

Sivustot on mahdollista toteuttaa kaikilla haluamillanne lisä kielillä, vaikka englanniksi ja ruotsiksi.

Tuki

Ohjeistamme sinut alkuun, mutta jos sinulla herää lisäkysymyksiä sivuston käytöstä myöhemmin, vastaamme mielellämme.

Työnäytteet

Huolella suunniteltuja, taidolla valmistettuja responsiivisia WordPress verkkosivuja. Suunnittelun lähtökohtana selkeys, helppokäyttöisyys ja laadukkuus.

Ferob: Verkkosivusto Robotiikan rautaisille osaajille

Ferob Oy

Timbernet: Nettisivut

Timbernet

Uudenmaan Painehuolto

UPH

Kattoyrityksen responsiiviset verkkosivut

Henberg

Responsiiviset verkkosivut: Käyntivara

Käyntivara

Audiox sivusto

Audiox

Verkkosivuprojektin kulku

Kartoitus

Tutustumme liiketoimintaanne ja käymme läpi uuden verkkosivuston tavoitteet ja toiminnallisuudet. Suunnittelemme sivustolle toimivan ja selkeän rakenteen, jotta palvelunne tulisivat hyvin esille ja yhteydenotto olisi helppoa.

Suunnittelu

Suunnittelemme yksilölliset verkkosivut toiveidesi mukaan tavalla, joka nostaa tuotteesi ja palvelusi parhaiten esille. Suunnittelun lähtökohtana on luoda selkeitä kokonaisuuksia, jotka houkuttelevat kävijät yhteydenottoon.

Toteutus

Sivustot toteutetaan WordPress julkaisujärjestelmällä, uusinta teknologiaa hyödyntäen. Pyrimme siihen, että sivusto palvelee ja tukee yritystänne ja asiakkaitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Parasta laatua

Haluamme tarjota vain parasta. Teemme yrityksellenne selkeät, helppokäyttöiset ja raikkaat nettisivut, jotka puhuttelevat kohderyhmää, tehostavat myyntiä ja vahvistavat markkinointia.

Laadukas visuaalinen ilme tulee erottamaan yrityksesi kilpailijoiden joukosta. Rakennamme myös sivuston niin, että kävijöiden on helppo edetä sivulla ja löytää haluamansa sisältö. Nykyaikaiset, mobiiliystävälliset WordPress sivustot, toteutetaan vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Meiltä onnistuu räätälöidyt verkkosivut käyntikorttisivustosta suurempiin paketteihin.

Sivustoja rakentaessa otamme erityisesti huomioon käyttäjäkokemuksen ja hakukoneet. Kaikki sivustomme toteutetaan responsiiviseksi, eli ne taittuvat hyvin kaikkiin päätelaitteisiin.

Verkkosivujen hinta

Verkkosivujen hinta riippuu sivuston koosta ja halutuista toiminnoista. WordPress sivujen yksi suurin etu on se, että niitä on helppo kehittää eteenpäin. Mikäli budjetti ei heti riitä kaikkiin haluttuihin toimintoihin, voidaan ne lisätä myöhemminkin.

Kotisivut ovat yrityksen paras käyntikortti, ovathan ne kaikkien tavoitettavissa vuorokauden ympäri. Kotisivuihin kannattaa panostaa ja valita ammattilainen tekemään toteutus. Freelancer suunnittelijana pystyn tarjoamaan verkkosivustot edullisempaan hintaan, laadusta tinkimättä. WordPress verkkosivujen hinnat alk. 995€ (Käyntikorttisivusto)

Toteutamme sivustot ”avaimet käteen pakettina” ja ohjeistamme asiakkaan sivujen editointiin. Oli mielessäsi käyntikorttisivusto tai laajempi verkkosivusto, ota yhteys ja kerro tarkemmin projektistasi, räätäloidään budjetillesi sopiva verkkosivupaketti! Tarvittaessa voimme sopia maksun hoidosta joustavasti myös useammassa erässä.

Kysy tarjous!

Kerro lisää projektistasi. Muokataan juuri teille sopiva sivustokokonaisuus.

Valikko